кадри: bTV, БулфотоРедактор: Не сме предали ИТН, защото нищо не сме

...
кадри: bTV, БулфотоРедактор: Не сме предали ИТН, защото нищо не сме
Коментари Харесай

Ген. Атанасов, ДБ: Ива Митева има качества да е премиер

кадри: bTV, Булфото

Редактор: 

Не сме предали Има Такъв Народ, тъй като нищо не сме им обещавали. Не сме обещавали на гласоподавателите си да подкрепим това държавно управление, което те предложиха. Това съобщи в „ Лице в лице ” по bTV съпредседателят на Демократична България ген. Атанас Атанасов. Той съобщи също, че се надява Има Такъв Народ за се върнат в договарянията с Демократична България, ИБГНИ и Българска социалистическа партия.

„ Те могат да предложат министър-председател, единствено да не е същият ”, съобщи Атанасов. Лидерът на ДСБ съобщи, че ръководителят на Народното събрание Ива Митева има качества за министър председател. Дали обаче Има Такъв Народ ще предложат нея, си е тяхна работа. „ В партия „ ИТН ” има виновни хора ”, съобщи Атанасов. Той съобщи също, че хората в политиката би трябвало да имат „ по-дебела кожа ”  и да умеят да се дистанцират от личните си усеща.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР